10 Nisan 2014 Perşembe

Bilimin tahakkümüne ve hayvan deneylerine karşı Taksim'de stant

Yeryüzüne Özgürlük Derneği, hem hayvan deneylerindeki zulmü hem de bilim-teknolojiyi sürdüren motivasyonun ardındaki tahakkümü deşifre edecek bir stant açıyor. İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Lisesi önünde olması planlanan stant, yarından 26 Nisan Cumartesi'ye (Dünya Deney Hayvanlarına Özgürlük Günü) kadar  her Cuma-Cumartesi 18:00-21:00 arası açık olacak.



Hayvan deneyleri ağırlıklı olmak üzere bilimin baskıcı tarihi hakkında bilgiler veren yeni bir broşürün (Alttaki linkte görebilirsiniz) yanı sıra daha önce Cehenneme Giden Yol aktivistlerinin hazırladığı Air France-KLM broşürü de stantta dağıtılacak. Gizlenen eziyetleri halka ifşa edecek olan videolar da gösterilecek.

Bilim=Zulüm kitapçığımızı indirebilir / bastırıp dağıtabilirsiniz.

İstanbul'da yaşıyorsanız hem standa destek olmak hem de tanışıp bundan sonra neler yapabileceğimizi konuşmak için sizi de Cuma-Cumartesi günleri Galatasaray Lisesi önüne bekleriz. Uzaklarda iseniz ama bizlere destek olmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yeni broşürün matbaadan çıkarılması için maddi desteğe de ihtiyacımız var: yeryuzuneozgurluk@gmail.com

Dayanışma ile,